Denne infoen er for ditt personvern og hvilken informasjon vi samler inn. Informasjonen som brukes mest er den du gir oss via kontaktskjema. Det er for å kontakte deg som kunde. Vi fører også statistikk over besøkende i Google Analytics.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvem jeg er

Fotograf Veronika Stuksrud
Orgnr: NO 915453198 MVA

Studioadresse: Skuteviksbodene 13, 5035 BERGEN, Norge
Nettside: https://www.veronikastuksrud.no
Mail: veronika@stuksrud.no
Tlf: 98077188

Les mer om fotografen her.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen du gir lagres i Mailchimp om du melder deg på nyhetsbrevet, i Fiken om jeg sender deg faktura, og bildene med navn ligger på hardisken min og hos Jottacloud som backup. Ønsker du noe informasjon slettet, så kan du kontakte meg på veronika@stuksrud.no

Informasjonen om at du har besøkt nettstedet kommet også automatisk inn i Google Analytics og Google Ads for å få oversikt over besøkende og annonser.

Analyse

Google Analytics samler til enhver tid inn informasjon om besøkende for statistikk og personlige annonser.

Kommentarer og informasjonskapsler

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer fra youtube eller bilder fra instagram.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Scroll Up