Aktfoto av menn - Foto Veronika Stuksrud

Akt & Boudoir-fotografering i Bergen

Vurderer du en akt og boudoir-fotografering? Jeg heter Veronika Stuksrud og har fotografert kvinner og menn i mange år og blitt spesielt glad i den klassiske silhuett-stilen. Fotostudio mitt ligger i Skuteviksbodene 13 hvor det er parkering utenfor, ingen innsyn og med privat bad i studio hvor det både er mulig å skifte og eventuelt ha en dusjshoot.

Vi legger opp fotograferingen utifra hva ønsker du har, så ta en titt på de forskjellige type bildene og gi meg en lyd på om du ønsker klassiske akt-bilder, boudoir-bilder med undertøy eller kanskje bilder i vår private dusj? Som toppen på i-en samarbeider jeg også med makeupartisten Sandra Mæland som kan bookes til studio for å fikse hår og sminke til kundene som ønsker det.

Akt-bilder av både kvinner og menn

Aktbilder utendørs

Dusj-fotografering

Boudoir-fotografering med undertøy

Kontakt meg!

Om fotografen

Fotograf Veronika Stuksrud tok svennebrevet i 2015 og har jobbet som fotograf siden med fotostudio i Skuteviksbodene 13.

Veronika sitt mål er å få deg til å slappe best mulig av på fotograferingen og få en fin opplevelse, samtidig som vi sammen skaper stilige bilder du kan se tilbake på i lang tid.

Scroll Up