18. mai 2017

Om fotografen

  • Medlem i Norges fotografforbund
  • Fagbrev med Meget godt bestått.
  • Spesielt glad i fashion, fitness og reklame hvor jeg får være kreativ.

Jeg er veldig glad i å vise alt det fine i verden. Jeg vil ta portretter som folk kan se tilbake på og tenke “Jeg er nydelig!” og reklamebilder som får folk til å innse at til og med en skrue kan se fin ut. Jeg tar utfordringer og oppdrag på strak arm og prøver alltid å gjøre mitt beste.

I august 2015 bestod jeg svenneprøven med meget godt bestått etter å ha vært lærling i 2 år hos reklamefotograf Ricardofoto og portrettfotografene Løtvedt. Dagen etter lærlingtiden min var over begynte jeg i arbeid som fotograf hos Studio Nordhordland i Knarvik, i tillegg til at jeg hjalp til hos Reimers skolefoto i høysesong. Jeg har vært borti mange forskjellige typer oppdrag, noe jeg har lært mye av. Nå har jeg studio i Skuteviksbodene 13 i Bergen, men reiser ofte rundt til bedrifter når det er ønskelig.

Jeg har også en stor kjærlighet for en aktiv og sunn livsstil, smiler hele tiden, snakker med alle og liker å prøve nye aktiviteter på reise. Så har du noen ideer til bilder du har lyst til å utføre, ikke vær redd for å ta kontakt.