18. mai 2017

Om fotografen

  • Medlem i Norges fotografforbund
  • Fagbrev med Meget godt bestått.
  • Spesielt glad i fashion, fitness og reklame hvor jeg får være kreativ.

Jeg er veldig glad i å vise alt det fine i verden. Jeg vil ta portretter som folk kan se tilbake på og tenke “Jeg er nydelig!” og reklamebilder som får folk til å innse at til og med en skrue kan se fin ut. Jeg tar utfordringer og oppdrag på strak arm og prøver alltid å gjøre mitt beste.

I august 2015 bestod jeg svenneprøven med meget godt bestått etter å ha vært lærling i 2 år hos reklamefotograf Ricardofoto og portrettfotografene Løtvedt. Dagen etter lærlingtiden min var over begynte jeg i arbeid som fotograf hos Studio Nordhordland i Knarvik, i tillegg til at jeg hjalp til hos Reimers skolefoto i høysesong. Jeg har vært borti mange forskjellige typer oppdrag, noe jeg har lært mye av. Nå har jeg studio i Strandgaten 207 i Bergen sentrum, men reiser ofte rundt til bedrifter når det er ønskelig.

Jeg har også en stor kjærlighet for en aktiv og sunn livsstil, smiler hele tiden, snakker med alle og liker å prøve nye aktiviteter på reise. Så har du noen ideer til bilder du har lyst til å utføre, ikke vær redd for å ta kontakt.