Bryllupsfoto og video

Skal du gifte deg og leter etter fotograf til bryllupet? Jeg heter Veronika Stuksrud, bor i Bergen og har fotografert bryllup side 2015. I 2022 utvidet jeg tilbudet til å også tilby film, hvor jeg da tar med meg en ekstra person som har fokus på film.

Jeg er opptatt med å skape en miks av naturlige bilder som viser kjærlighet dere i mellom, i tillegg til de klassiske oppstilte bildene mange ofte velger å henge på veggen. Fra vielsen og festen blir det flere dokumentariske bilder som dere kan se tilbake på i etterkant og minnes dagen. Både fra hendelser dere husker, og fra hendelser mellom gjestene som dere ikke fikk med dere.

Bryllupsfilm

Siden 2022 har jeg også tilbydd bryllupsfilm til kundene mine. Når dere booker både foto og film stiller vi 2 fotografer, en på foto og en på film. Her er noen eksempler på filmer vi har laget tidligere. Når du booker både foto og film får du en supergod pris på totalen! En bryllupsfilm på ca 5 min hvor jeg er tilstede i 8 timer koster egentlig 26 000 kr, men booker du foto samtidig får du bryllupsfilm til bare 10 000 kr ekstra!

Om fotografen

Fotograf Veronika Stuksrud tok svennebrevet i 2015 og har jobbet som fotograf siden med fotostudio i Skuteviksbodene 13 i Bergen. Jeg er veldig glad i å fotografere utendørs og reiser derfor mye til kunder for å fotografere dem på forskjellige steder.

Målet mitt med en fotografering er å få dere til å slappe best mulig og få en fin opplevelse, samtidig som vi sammen skaper stilige bilder dere kan se tilbake på i lang tid. Før en fotografering tar vi alltid en samtale om hva dere ser for dere og ønsker.

 • Veldig fornøyd med Veronika! Sprudlende og profesjonell - nydelige bilder!

  Celine Anderson Irgens Avatar Celine Anderson Irgens
  23. januar 2024

  Fotova er virkelig den beste fotografen Bergen har å by på. De er utrolig vellykkede med å ta vakre bilder, og servicekvaliteten deres er på topp. Teamet på Fotova er også veldig vennlige, noe som gjør hele opplevelsen enda morsommere! Jeg anbefaler dem på det sterkeste for alle dine fotograferingsbehov - du vil ikke bli skuffet!

  William Berg Avatar William Berg
  22. oktober 2023

  Wonderfull, energic photographer! She took amazing photos of me, that i love. Recommended on the strongest!

  Alice Stormgarden Avatar Alice Stormgarden
  22. januar 2022
 • I strongly recommend Veronika Stuksrud´s photography services. The photo-shoot was an incredibly fun experience, and I could not have been happier about the photos! She took a series of photographs that I could use for professional purposes and personal ones that were super creative. If you want a really amazing photo-shoot experience and be sure to have amazing photos as a result, book Veronika!

  Maria Dyveke Styve Avatar Maria Dyveke Styve
  22. januar 2021

  Godt forberedt, kreativ og energisk fotograf. Herlig dame som sprudler av positiv energi. Kjempe fornøyd med resultatet😃😃

  Jorid Flisram Skare Avatar Jorid Flisram Skare
  22. januar 2021

  Dyktig og profesjonell fra start til slutt. Utrolig fornøyd med både bilder og film!

  Linn Cathrine Lokøy Semshaug Avatar Linn Cathrine Lokøy Semshaug
  22. januar 2024
 • A great studio! We had a very good communication and had a nice shoot. I recommend this talented photograph to everyone.🤩🤩🤩

  Şapkalı Kadın Avatar Şapkalı Kadın
  22. oktober 2023

  Veldig flink fotograf! Veldig fornøyd med bildene 😁

  Petter Bjørge-Torkelsen Avatar Petter Bjørge-Torkelsen
  22. januar 2023

Ta kontakt!

Scroll Up