Boudoir-fotografering

Boudoir er fotografering med undertøy, og disse bildene er som en selvtillits boost samtidig som ofte blir en fin gave til deg selv eller partneren din. Mange velger også å ta akt-bilder samtidig, som er kunstneriske bilder naken for å få fram enda flere flotte former.

Morgengave, bursdagsgave, valentinsgave eller bare fordi du er du. Et album med akt og boudoir-bilder av deg selv faller som regel i god smak som en hemmelig og overraskende gave til din kjære. Hva slaks bilder vi tar er opp til hva du ønsker, men vi kan gjerne ta mye forskjellig for å se hva du liker best. Både i forskjellig undertøy og naken.

Finn fram ditt fineste undertøy, blonder, bodyer, morgenkåper, mannen sin skjorte og stikk gjerne innom en undertøysbutikk. Husk å pleie kroppen din bra på forhånd, med barbering, voksing, fuktighet og vask av håret. Hos meg kan du også booke med makeupartist som sminker deg i studio på forhånd om ønskelig. Det er din tid for å stråle! Kontakt meg for boudoir og akt-fotografering i dag, og få du flere tips ved booking.

Her er noen bilder jeg tok av en nydelig dame her forleden.
Se gjerne flere bilder i mitt galleri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *