På en boudoir-fotografering får du kle deg i ditt fineste undertøy før vi tar bider som viser deg fra din beste side. Disse bildene er som en selvtillits boost samtidig som ofte blir en fin gave til deg selv eller partneren din. Mange velger også å ta akt-bilder samtidig, som er kunstneriske bilder naken for å få fram enda flere flotte former.

Morgengave, bursdagsgave, valentinsgave eller bare fordi du er du. Et album med akt og boudoir-bilder av deg selv faller som regel i god smak som en hemmelig og overraskende gave til din kjære. Hva slaks bilder vi tar er opp til hva du ønsker, men vi kan gjerne ta mye forskjellig for å se hva du liker best. Både i forskjellig undertøy og naken.

Tips før en boudoir-fotografering

Finn fram ditt fineste undertøy, blonder, bodyer, morgenkåper, mannen sin skjorte og stikk gjerne innom en undertøysbutikk. Husk å pleie kroppen din bra på forhånd, med barbering, voksing, fuktighet og vask av håret. Hos meg kan du også booke med makeupartist som sminker deg i studio på forhånd om ønskelig. Det er din tid for å stråle! Kontakt meg for boudoir og akt-fotografering i dag, og få flere tips ved booking.

Her er noen bilder jeg tok av en nydelig dame her forleden.
Se gjerne flere bilder i mitt galleri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up