Yey! 4 av 4 premierte bilder i årets fotokonkurranse i Bergen Fotograflaug! Den totale poengsummen ga meg 4. premie, bare ett poeng unna tredjeplassen. I tillegg til en flott premieutdelingen på lørdag fikk jeg også pratet med mange flinke fotografer fra Bergen, noe som betyr mye når alle jobber i små bedrifter. Takk for en fin kveld!

4 premierte bilder i Laugskonkurransen til Bergen Fotograflaug 2022

Laugskonkurransen foregår slik at hvert medlem kan delta med 4 bilder og bildene får poengsum fra 0 – 100. Bildene som får over 70 poeng blir premiert med Hederlig omtale, Bronse, Sølv eller Gull. Personen med høyest sammenlagt poengsum blir kåret til Årets Fotograf i Bergen Fotograflaug.

Vil også benytte sjansen til å gratulerer Årets Fotograf i Bergen Fotograflaug, Christin Eide som er fantastisk flink bryllupsfotograf! Andreplassen gikk til flinke Cecilie Bannow og tredjeplassen til Gitte Boge. Gratulerer til dere alle!

Nå gleder vi oss veldig til den nasjonale konkurransen med Norges Fotografforbund som har premieutdeling på Fokus2022 i Kristiansand mandag 21. mars. Fra lørdag til tirsdag skal vi delta på workshops og mange sosiale samlinger med landets flinkeste fotografer. Følg med på instagram om du ønsker et innblikk i fotografens hverdag.

Premierte bilder i Bergen Fotograflaug 2022

Her er bildene jeg fikk premiert i år 🙂 Vil du se fjorårets bilder hvor jeg ble premiert med 2. premie kan du trykke her. Har deltatt med de samme bildene pluss to til i den nasjonale Landskonkurransen, så blir også spennende å se hvordan en annen jury ser på de samme bildene.

Birgitte Dahle Kindt – Foto: Veronika Stuksrud – Hederlig omtale i Bergen Fotograflaug 2022
Bjarte Mundal – Foto: Veronika Stuksrud – Hederlig omtale i Bergen Fotograflaug 2022
«Alltid sol mellom regnbygene» – Foto: Veronika Stuksrud – Hederlig omtale i Bergen Fotograflaug 2022
«Hillbilly Huckfest» – Foto: Veronika Stuksrud – Hederlig omtale i Bergen Fotograflaug 2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up