Situasjonsbilder for bedriften Sjor

Bilder har veldig mye å si for hvordan bedriften din oppfattes på nett, og derfor velger flere og flere å få tatt situasjonsbilder i tillegg til bilder av de ansatte. God bruk av bilder kan gjøre at besøkende holder seg lengre på nettsiden og at dere kan få flere kunder via sosiale medier fordi dere jevnlig poster relevante bilder. Sjor As, med reklamebyrået Zpirit, er en av dem jeg nylig har fotografert for og som du nå skal få se bilder fra.

Ved å bruke bilder av de ansatte vil også kundene føle seg mer tilknyttet bedriften din. Vi mennesker liker å handle fra andre mennesker vi kjenner, eller føler at vi kjenner. Bruk av situasjonsbilder er altså et lønnsomt tillegg til produktbildene.

Både bilder og tekst er viktig, og kombinasjonen av disse vil gjøre at besøkende holder seg lengre på nettsiden. Når besøkende bruker lengre tid på nettsiden din vil Google gi deg høyere ranking, som igjen vil gi deg enda flere besøkende. Bilder på nettsiden er ikke den eneste grunnen til god ranking, men det kan hjelpe mye på.

Sitter du å tenker på om bedriften din trenger situasjonsbilder og ansattbilder?
Kontakt meg gjerne, så stiller jeg gledelig opp som fotograf.

Mail: veronika@stuksrud.no
Tlf: 98077188

Tilbakemelding fra kunden

Zpirit reklamebyrå har etablert merkeidentitet, ny nettside etc for Sjór AS – en av verdens fremste kvalitetsleverandører av norsk sjømat. Vi har brukt fotograf Veronika Stuksrud for portrettbilder av ansatte og eksteriørbilder, med svært godt resultat! Oppdraget ble også utført effektivt og til fornuftig pris.

Oddvar Hårde, Daglig leder i Zpirit AS

Ett svar på “Situasjonsbilder for bedriften Sjor”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *