Dine egne fashionbilder

Å ha personlig kunst på veggen er noe mange bare har i tankene. Ønsker du å ha et stilig bilde av deg selv vil jeg gjerne hjelpe. Det kan være fashionbilder som kunne vært reklame, deg selv som prinsesse i naturen i flott kjole eller et stilig akt-bilde i sort/hvitt.  Jeg vil hjelpe deg å realisere ønskene dine og gi deg bilder som du stolt vil henge opp på veggen.

Hos meg får du også fornøydhetsgaranti. Med det mener jeg at du ikke trenger å betale for fotograferingen om du ikke finner noen bilder du liker når du kommer å ser på bildene i etterkant. Da lager vi heller ingen produkter eller digitale bilder til deg selvfølgelig. Slik kan du få se fashionbilder av deg selv på visningstime hos meg og deretter se hva du ønsker videre.

Er dette noe normale folk gjør? Nei, dette er nok ikke noe alle gjør, men du er ikke den første som synes dette kunne vært gøy. Det er på grunn av interesse fra folk at jeg nå viser dere mer av dette. Mange kjendiser har også for lengst hengt Kim Kardashian, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Paris Hilton og mange flere.


Hva bilder ønsker du?

Fashion, crazy makeup, prinsesse eller akt?
Her er noen eksempler.

[Best_Wordpress_Gallery id=»19″ gal_title=»Personlig kunst»]


Fremgangsmåte

Det første du må gjøre er å ta kontakt med meg og fortell meg om du har noen spesielle ønsker. Helt greit å være usikker og bare høre også.
Sammen kommer vi fram til en kul type fotografering, og planlegger når og hvor dette skal skje og om du eventuelt ønsker hjelp med makeup, hår og klær.

Du kan også se forskjellige rammer og bilder før fotograferingen slik at jeg vet noenlunde hva du liker og hva du ser for deg at passer i hjemmet ditt.

Etter fotograferingen velger jeg ut et fint utvalg av bilder som du da får se igjennom når vi møtes på avtalt tid. Da hjelper jeg deg med valg av bilder til veggen, stil på ramme osv og album utifra dine ønsker. Fem av de utvalgte bildene bildene kan du også få lavoppløslig til bruk på Facebook og Instagram.

Deretter setter jeg produktene du ønsker i produksjon og du får en lyd når det er ferdig.

Pris

Prisene inkluderer alltid planlegging, fotografering, visningstime hvor  du får se bildene og muligheter, ferdig produkt og lavoppløslige bilder av 5 utvalgte bilder.

Fotografering med 5 lavoppløslige bilder til web
1500 kr

Fotografering inkl nydelig album i 15×15 cm med  12 sider
2700 kr

Fotografering inkl ferdig bilde på veggen
(velg mellom 4 touch-rammer som vist nedenfor eller et bilde i 32×40 cm i et utvalg av rammer)
5200 kr

Ta fotograferingen først og bestem deg for hva du ønsker etterpå. Liker du ingen av bildene, gjør vi ingenting med dem, og du trenger heller ikke betale noe. Hos meg har du fornøydhetsgaranti.

Trykk her og kontakt meg i dag, så setter vi opp et møte!
Du kan også nå meg direkte på mail veronika@stuksrud.no eller tlf 98077188.

Sjekk også: Workshop med sminkekurs og kreativ photoshoot, 2 helger ledige i mars og april. Trykk her for mer info