Nettverking på Clubhouse

Det nye sosiale mediet Clubhouse vokser raskt og mens noen vegrer seg for enda en app på mobilen, benytter andre mulighetene appen har å by på. Hva hva er egentlig greien med Clubhouse og hva kan du få ut av det?

Clubhouse er en app hvor man kan møtes i virtuelle rom og snakker med hverandre. Det er flere måter du kan benytte appen på. Nettverking, læring, sosialliv med likesinnede og øvelse i å snakke foran et digitalt publikum er noen av godene. Hvordan du vil bruke appen er opp til deg, men jeg anbefaler å følge de personene du synes er interessante og vil snakke med slik at du får en notification nå de snakker i et rom. Dette kan være alt fra folk fra samme bransje som deg, folk du deler interesser med og folk du ser opp til. Jeg skal nå gå nærmere på de forskjellige fordelene med appen.

Nettverking

Grunnen til at Clubhouse er en bra måte å nettverke på er fordi du kan møte interessante personer hjemmefra. Nå har du sjansen til å høre på og snakke med personer du gjerne skulle møtt i virkeligheten. Ved å jevnlig snakke med personer du kunne tenkt deg å samarbeide med i fremtiden, blir dere kjent og det blir større sannsynlighet for fremtidig samarbeid når muligheten byr seg. Akkurat som at du møter folk på eventer i virkeligheten. Vi samarbeider som regel med folk vi har hatt kontakt med tidligere.

Læring

Det finnes mange rom hvor det diskuteres om aksjeprat, trening, markedsføring og lignende. I slike rom kan du lære veldig mye nyttig ved å både høre på og stille spørsmål, helt gratis. I Norges Fotografforbund har vi nå laget oss en egen klubb hvor vi både kan ha private rom for medlemmene og offentlige rom for alle.

Sosialliv med likesinnede

Det å kunne være litt sosial online er utrolig kjekt når det ikke er anbefalt å være like sosial i virkeligheten. Er du interessert i friluftsliv, så meld deg inn i friluftslivklubben, følg interessante personer og møt likesinnede slik. Om de bor i en annen by går det helt fint, for alt skjer online.

Øvelse i å snakke foran et digital publikum

Verden har blitt mer og mer digital, og det å snakke foran et digitalt publikum er blitt mer og mer normalt. Likevel er det noe mange av oss gjerne kunne fått litt mer trening i. For det er annerledes å snakke med en gruppe digitalt og i virkeligheten. Hvertfall når det sitter en stor gjeng å høre på. Clubhouse er her et lavterskel-tilbud hvor du fint kan gå inn i mindre rom, komme opp på scenen og få øvelse i å snakke hverdagslig foran et digital publikum. Det finnes også rom hvor de gies tips til hvordan oppføre seg på appen.

Finn meg gjerne på Clubhouse @fotoveronika
Har noen invitasjoner til overs, så gi meg en lyd om du ønsker å bli med på Clubhouse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *